Wie zijn wij?

Onze missie en visie

Missie

Met Alpex bouwen wij aan een merk waarbij we zowel lokaal als globaal een positieve bijdrage willen leveren aan mens en milieu door skihuttentochten te organiseren waarbij mensen de natuur op een unieke manier ervaren en door gave en duurzame skibrillen aan te bieden waarmee we investeren in herbebossing van onze planeet. 

 

Visie

Een bedrijf dat mensen een unieke ervaring in de bergen laat beleven en volledig duurzaam geproduceerde wintersportartikelen aanbiedt. Daarbij gebruiken we onder anderen gerecyclede ocean plastics en investeren we in herbebossing. Momenteel zijn we hard bezig met ontwikkelen van onze eigen skibrillen. Hierover binnenkort meer informatie!

Over Jaap en Frits

Sinds 2020 organiseren wij skireizen voor groepen wintersporters in Oostenrijk. Wintersport is ons met de paplepel ingegoten en iets waar we ieder jaar weer naar uitkijken. Daarbij zoeken we altijd naar nieuwe uitdagingen. Zo namen we in 2015 de eerste stap door ons skileraar diploma te behalen om vervolgens anderen de kneepjes van het skiën te leren. Met andere woorden, van het leven in de sneeuw en het begeleiden van groepen krijgen we energie. Daarnaast ligt ondernemen ons nauw aan het hart. Alpex biedt ons de kans om alles te combineren: uitdaging, natuur en de gezelligheid van groepen. Om die reden hebben we besloten om unieke routes in de Alpen uit te zetten waarbij wij onze gasten een onvergetelijke week bieden. Daarbij houden we ook van gezelligheid en dat zal dan ook zeker niet ontbreken! 

Wij, twee ervaren skiërs, Jaap en Frits, nemen jullie graag mee op onze skihuttentocht. Wij kijken er naar uit om elkaar in januari 2021 te zien tijdens een van onze skireizen voor groepen in Oostenrijk! 

Jaap Habraken, reisgids skihuttentocht groepsreizen voor wintersporters in Oostenrijk

Jaap Habraken

Met meer dan 20 jaar ski-ervaring, een skileraren diploma op zak en een ongekende liefde voor de bergen is een enkele week per jaar in Oostenrijk doorbrengen niet voldoende. Iedere ochtend staat Jaap als eerste bij zijn ski’s om er weer een mooie dag van te maken. Naast het skiën is Jaap een fanatieke tennisser. Daar houden zijn interesses gelukkig niet op, waardoor je onder het genot van een biertje uren met Jaap aan de praat kan blijven.

Bekijk het LinkedIn profiel van Jaap

Frits Thijs, reisgids skihuttentocht groepsreizen voor wintersporters in Oostenrijk

Frits Thijs

Frits maakte naar eigen zeggen zijn beste keuze ooit toen hij besloot om skileraar te worden. Zijn toch al niet mis te verstane kwaliteiten op en naast de piste werden verder verbeterd, en een fantastische tijd in Oostenrijk was het gevolg. In een aantal hutten die we bezoeken wordt hij der Nagelmeister genoemd. Maar dat zijn slechts geruchten. Wat als een paal boven water staat is dat het in ieder geval gezellig is als Frits aansluit.

Bekijk het LinkedIn profiel van Frits

Meer weten?

Heb je toch nog vragen over onze missie, visie of over Jaap of Frits? Stuur ons een bericht via WhatsApp, bel ons, of ga naar onze  contact pagina, of kijk op onze FAQ! Vergeet trouwens ook niet om onze route en promovideo van onze skihuttentocht te bekijken om alvast in de stemming te komen! 

Wist je ook dat we bezig zijn met de wintersport duurzamer te maken met onze coole skibrillen? Wil je daar alles over weten, ga dan naar onze website van Alpex Goggles en lees onze blogs over duurzaam wintersporten!