Reviews

Benieuwd wat onze gasten zeggen over Alpex? Check onze reviews hier onder!

UITSTEKEND
111 recensies op
Maurice Simmelink
Maurice Simmelink
2023-04-17
Top georganiseerd! Relaxte manier om heel veel mooie pistes af te dalen
Lisanne Enderink
Lisanne Enderink
2023-04-10
Wauw, wat een ervaring! Ik heb als echte skiliefhebber enorm genoten van deze verrassende skivakantie die anders is dan gewend. Het was fantastisch om samen met een leuke groep mensen een tocht te maken en elke dag van een ander uitzicht te genieten. Nog leuker is als je gidsen ook nog eens zo kundig en écht gezellig zijn! Ik zou dit zeker aanraden en zou ik dit het liefst elk jaar doen!!
Melvin Streefkerk
Melvin Streefkerk
2023-04-10
De AlpExclusive tour was echt top geregeld! Een mooie ervaring bij goed verzorgde berghutten. Een goede balans tussen inspanning en werkelijk ontspannen. Bedankt heren voor deze ervaring 🙏
Caroline Timmer
Caroline Timmer
2023-04-10
Geweldige tijd gehad op de AlpExclusive trip. Goed geregeld, mooie hotels/hutten en echt een onvergetelijke ervaring. Kan het iedereen aanraden!
Nikolet Stel
Nikolet Stel
2023-04-10
Super gave tocht, je ziet heel veel gebieden en slaapt op mooie plekken. Het eten is goed geregeld en staat altijd klaar. Jaap en Frits weten veel van de omgeving en zijn chille gidsen waardoor de sfeer altijd top was. Ik zou dit zeker aanraden om een keer te doen!
Nicole Folkers
Nicole Folkers
2023-04-10
In maart 2023 mee gegaan met Alpex exclusive. Het was geweldig! Jaap en Frits hebben alle tochten tot in de puntjes geregeld. Leuke lunch plekken, groep vibe was super gezellig en relaxt en de slaap plekken waren AMAZING! Mocht je twijfelen! Go for it. 😃 echt 1 van de beste ski ervaringen ooit.
Elise van der Kallen
Elise van der Kallen
2023-03-29
Alpex is echt een enorme aanrader! Afgelopen maart mee geweest met Alpexclusive en echt super dagen gehad. 3,5 dag skiën en op prachtige plekken geslapen. Drie avonden sauna, goed eten en goed gezelschap. Heerlijk om even niet na te hoeven denken over wat je gaat doen en waar je heen gaat, alles is perfect geregeld!
Marije de Jonge
Marije de Jonge
2023-03-29
Hele dikke aanrader. Slapen op de leukste plekjes met mooiste uitzichten op de berg. Nergens aan hoeven denken en maak je geen zorgen: je hoeft echt niet je sjouwen want neemt zowat niks mee, dus dat rugzakje voel je niet.

Benieuwd wat onze gasten over ons te vertellen hebben? Check de video’s!

GDPR cookieconsent met Real Cookie Banner