Single Reizen wintersport

Single reizen wintersport: een skihuttentocht door de Alpen!

Wil jij als single op wintersport? Dan is Alpex misschien wel een goed idee! Probeer bijvoorbeeld eens een skihuttentocht door de mooiste gebieden van Oostenrijk. Daarbij skiën we iedere dag door een ander gebied en slapen elke nacht bovenop de berg! Bij ons draait het niet alléén om het verzorgen van een single wintersport reis. De tocht is bedoeld voor jong en oud, en zowel singles als stellen of vriendengroepen zijn welkom. Dus heb jij zin in een gezellige week, waar je nieuwe mensen leert kennen en ook nog eens heerlijk kunt skiën of snowboarden? Zoek dan niet verder!

Een avontuur met Alpex is wintersport op een compleet andere manier:

✘ Geen zin in de eindeloze discussies welke piste we vandaag gaan skiën en waar je gaat lunchen

✘ Word je ook altijd chagrijnig van het stuk richting de eerste lift lopen?

✘ Ben je na een aantal dagen ook wel uitgekeken op het gebied waar je skiet?

Herkenbaar? Dat hadden wij ook! Daarom bedachten wij een alternatief, waarbij we:

Elke dag de als eerste op de piste staan

Overnachten bovenop de berg in mooie hutten

Door vijf van Oostenrijks mooiste skigebieden trekken

De gasten volledig ontzorgd zijn, en dus nergens over hoeven na te denken

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan ben jij degene die we zoeken voor onze (single reizen) wintersport! Bekijk snel in welke week we nog plek hebben, want we hebben nog maar een paar vrije plekken. Deze unieke beleving kun je in 2021 niet missen!

Fantastisch!

5/5
Informatievoorziening en voorbereiding tot in de puntjes geregeld. Geweldige uitzichten vanuit de verschillende hutten waar je slaapt. Ik vond het heerlijk dat ik me niet druk hoefde te maken over routes, gewoon de gidsen volgen en je komt op de mooiste plekjes. Volgend jaar ben ik er weer bij!
single reizen wintersport
Ralf
Single deelnemer 2020

Ultiem genoten!

5/5
Prachtige tocht gemaakt door heerlijke skigebieden. Lekker sporten, maar ook meer dan genoeg tijd voor ontspanning. Super!
Single reiziger tijdens alpex skihuttentocht
Nigel
Deelnemer 2020
Wintersport Single reizen

Heerlijk geskied!

Super leuke week gehad! Goede organisatie, veel lekkere pistes gepakt en in mooie hutten geslapen!
Max
Single deelnemer 2020

Reis komend jaar als single mee op wintersport!

Met meerdere jaren ervaring in het organiseren van reizen voor fanatieke wintersporters is Alpex de juiste keuze voor jou als single. Een skihuttentocht is natuurlijk net iets anders dan een ‘gewone’ wintersport.

Iedere ochtend zien we de zon opkomen tijdens of vlak voor het uitgebreide ontbijt. Zodra we allemaal klaarstaan hoeven we alleen maar onze ski’s onder te binden om de eerste geprepareerde pistes af te glijden. De uitzichten zijn fantastisch, en omdat er nog niemand anders boven is ervaar je een oase van rust. De twee gidsen begeleiden je de rest van de dag langs de mooiste pistes van ieder gebied. Ook hebben we de leukste lunchplekjes uitgekozen. Onze reizen staan immers ook voor voldoende ontspanning! Uiteindelijk zijn we ruim op tijd weer bij de volgende hut met nieuwe uitzichten. Hier kun je nog wat extra pistes pakken, een biertje drinken op het terras, of rustig een boekje lezen. Voor ieder wat wils dus!

Samenvattend, voor 849 bieden wij: 

  Een volledig georganiseerde wintersport

  Zeven overnachtingen bovenop de berg

  In iedere hut halfpension verzorging

  Het vervoer tijdens de single reizen

  Twee Nederlandse gidsen

Wil jij dit jaar mee op onze single reizen voor de wintersport? De onderstaande button geeft je nog meer informatie over hoe een week bij Alpex eruit ziet!

Beschikbaarheid single reizen

Dit jaar gaan we vier weken in januari op wintersport! In 2021 betekent dat dat wij onze skihuttentocht aanbieden in de volgende weken:

  • Week 1: zaterdag 2 tot 9 januari
  • Week 2: zaterdag 9 tot 16 januari
  • Week 3: zaterdag 16 tot 23 januari
  • Week 4: zaterdag 23 tot 30 januari

Niet alle weken zijn nog volledig beschikbaar, dus kijk snel in welke weken we nog plek hebben door op onderstaande button te klikken!

Wil je ieder moment van de dag op de hoogte zijn onze reizen of hoe de wintersport er komend jaar uitziet?

Volg ons dan op Facebook,  Instagram of LinkedIn. Bekijk ook de video van de route van onze wintersport reizen voor meer informatie. Heb je nog een duurzame skibril nodig, bekijk dan onze website van de Alpex Goggles!

Single reizen wintersport
Call Now Button