Skivakantie alleenstaanden

Er wordt veel naar gezocht: een skivakantie voor allleenstaanden. Dat moet toch ook mogelijk zijn? Dat klopt! Met de skihuttentocht van Alpex zorgen wij ervoor dat je de magie van de bergen op de beste manier beleeft. Tijdens deze gezellige week skiën en snowboarden we door vijf prachtige gebieden in de Oostenrijkse Alpen. Hierdoor ervaar je de skivakantie op een compleet andere manier. Het is uitdagend, verrassend en avontuurlijk. Maar toch ook erg ontspannen! Ben je er klaar voor om de beste wintersport ooit te beleven?

Waarom als alleenstaande op skivakantie met Alpex?

Icon hutten

Unieke locaties

Elke nacht slaap je boven op de berg in prachtige hutten. We laven ons aan de Oostenrijkse keuken, de natuur en geweldige uitzichten

Icon mountains

Vijf geweldige skigebieden

De skihuttentocht doet vijf van Oostenrijks mooiste en beste skigebieden aan. Iedere dag skiën we langs de de beste plekken en mooiste pistes

Icon skier

Als eerste op de piste

Iedere ochtend skiën en snowboarden we de eerste sporen, omdat we bovenop de berg slapen. Prachtige vergezichten, en nog niemand op de piste

Icon beer

Ook ontspannen

We houden niet van haast, het is immers vakantie. Er is daarom ruimte genoeg om vrij te skiën of een extra pauze te nemen.

Is het geschikt als skivakantie voor alleenstaanden?

Een skivakantie met Alpex is een unieke wintersportervaring voor jou als single. We maken er een gezellige week van, met tien andere avonturiers. Het maakt daarbij niet uit hoe oud je bent, of je man of vrouw bent, single of getrouwd. Iedereen is welkom! Dat betekent ook dat de skivakantie geschikt is voor zowel voor skiërs als snowboarders. Je hoeft daarbij ook niet van wereldklasse niveau te zijn. Zolang je een zwarte piste kunt afdalen ben je bij ons van harte welkom! Samen beleven we wintersport op een andere manier. Hierbij maken een prachtige skihuttentocht door vijf van Oostenrijks populairste skigebieden. We skiën hierbij dus niet off-piste.

Tijdens de skihuttentocht skiën we iedere ochtend het eerste spoor door de geprepareerde sneeuw. Omdat de normale wintersport eerst nog de lift vanuit het dal in moet, genieten we van de rust die er heerst als je als eerste op de piste staat. Tijdens onze huttentocht komen we langs verschillende hoogtepunten van de Oostenrijkse Alpen. Zo komen we langs de Kitzsteinhorn in Kaprun, het hoogste uitkijkpunt van Oostenrijk. Ook slapen we met uitzicht op de Großglockner en skiën we over de FIS-ski World Cup Piste van 2018 in Saalbach-Hinterglemm. Eén van de meest legendarische afdalingen van de wereld komt in het midden van de week voorbij: de Hahnenkamm Strecke.

Heb jij er ook al zin in? Kijk eens naar onze promovideo hiernaast!

Wat zeggen andere alleenstaanden over de skivakantie van Alpex?

Heerlijk!

5/5
Het gemak van alles. Alles was gereserveerd, geregeld. Het liep allemaal gewoon heel erg goed in elkaar over. En natuurlijk was het gewoon super gezellig & qua niveau precies goed!
Elma
Soloreiziger

Mega!

5/5
De lunchplekken waren zeer leuk. Ook het niveau van het skiën en de organisatie was zeer goed. Bijvoorbeeld de stiptheid van taxi's en ook het ontbijt en diner in elke hut goed was erg goed geregeld.
Single reiziger tijdens alpex skihuttentocht
Jeroen
Single

Ontzettend genoten!

5/5
's Ochtends op geprepareerde pistes stappen vanuit je hut. De prachtige uitzichten vanuit de lunch tentjes en de hutjes. s’Avonds met z’n alle lekker in een chill pak, en de volgende dag weer lekker achter de gidsen aan skiën. Ofwel: genieten!
Max
Soloreiziger

Skivakantie alleenstaanden

Wat bieden we jou?

Zo’n skivakantie klinkt prachtig, maar wat zit er allemaal bij inbegrepen? Voor €849,- kun jij mee op onze skihuttentocht. Hierbij krijg je:

Een volledig georganiseerde skihuttentocht

✓  Zeven overnachtingen op unieke plekken boven op de berg

  Elke dag een driegangendiner en uitgebreid ontbijt

✓  Het vervoer tijdens de skihuttentocht 

✓  Twee Nederlandse gidsen

In 2021 zullen we iedere week van januari een tocht maken. Dat zijn dus vier mogelijkheden voor jou om mee te gaan! Er is plaats voor tien personen per week, dus wacht niet te lang met boeken! 

Heb jij nog een CO2-positieve skibril nodig voor komend seizoen? Vergeet dan niet onze collectie te bekijken!

Call Now Button